Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al
Rrjeti i dyqaneve GLOBE kërkon të punësojë Shitës (elektroshtëpiake/elektronikë) në Departamentin e shitjes

Rrjeti i dyqaneve GLOBE kërkon të punësojë Shitës (elektroshtëpiake/elektronikë) në dyqanet : Vlore ; Fier ; Tirane :

 

                   

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

             

 

• Njohja e produkteve në detaje (sipas përgjegjësise së percaktuar).

     

 

• Shitja direkte e produkteve drejtpërdrejte në kontakt me klientin;

     

 

• Mirembajtja e sektorit perkates

           

 

                   

 

Kërkesat profesionale të vendit te punës:

         

 

• Të dijë të përdorë programet bazë kompjuterike;

         

 

• Të ketë eksperiencë pune kryesisht në fushën e shitjes,

       

 

• Njohuri të gjuhës angleze (çdo gjuhë tjetër që njeh aplikanti/ia konsiderohet si plus)

 

 

                   

 

Kërkesa të veçanta të kandidatëve:

           

 

• Të jetë shumë i/e komunikueshëm, të jetë këmbëngulës/e, i/e shkathët;

   

 

• Të jetë i/e përgjegjshëm/e dhe korrekt/e në punë;

       

 

• Të jetë i/e fokusuar ndaj detajeve;

           

 

• Të ketë aftësi të punojë në grup;

           

 

• Të ketë aftësi të mira organizative dhe komunikuese;

       

 

                   

 

Arsimimi

                 

 

• Arsimi I mesem ose I larte .

             

 

                   

 

Të gjithë të interesuarit që i plotësojnë këto kërkesa mund t’i dërgojnë CV-të me fotografi në adresën email hr@globe.al deri në dt 25/01/2018

                   

 

Ju lutem specifikoni dyqanin per te cilin po aplikoni ne menyre qe Cv-ja te merret ne konsiderate!